Experttalk zorgkundige

Samen met de VDAB organiseert Huis van het Leren een experttalk rond de VDAB erkende opleiding tot zorgkundige. Tijdens deze sessie laten we Sarah aan het woord, een mama van twee die in november haar opleiding afrondde en nu aan de slag is in de thuiszorg.

Sarah heeft een bachelor biotechnologie op zak en werkte 6 jaar in een labo. Ze oefende deze job vaak alleen uit en miste het sociaal contact. Bovendien werd de combinatie met de kinderen moeilijker. Sarah stapte naar de VDAB en kijk, eind vorig jaar studeerde ze af als zorgkundige en momenteel werkt Sarah in de thuiszorg. Een job met veel sociale contacten en makkelijker te combineren met het gezin!

In deze infosessie kom je allerhande praktische info te weten over de opleiding tot zorgkundige, over de job en de combinatie werk/gezin/studie.

Dus… wil jij graag starten met de opleiding tot zorgkundige? Schrijf je dan in voor deze gratis online experttalk, waarin we graag ervaringen met jou delen!
  • Woensdag 14 juli van 13u30 tot 14u30 uur
  • Online, via Microsoft Teams
  • Voor mensen met interesse in de opleiding zorgkundige

Ook interesse in de infosessie zorg op 6 juli waarin een ervaringsdeskundige die in een WZC werkt aan het woord komt? Klik hier!